Решение от ново поколение

WhiteBox е съвместен проект на „Алмеро” и студиото за интериорен дизайн „Ачерно”. Проектът представлява онлайн базирано решение за рендване на 3D изображения. Това значително облекчава дизайнерски студия ,като „Ачерно”, като спестява инвестициите за техническо обезпечение на този процес. Проектът е с голям потенциал за развитие при подходящо финансиране.

WhiteBox

Върхови технологии

Зад удобната за дистанционно ползване платформа стои много сериозна инфраструктура от сървъри. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни позволи да изградим самостоятелен дейта център и ни дава увереност, че умеем да решаваме много сложни технически проблеми.

whitebox.proGo to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Презентиране на услугата

Създадохме семпъл сайт с изчистен уеб дизайн, който да популяризира същността и приложението на нововъведението. Той има информативна роля и е отправна точка за презентиране на услугата и набиране на инвестиции. Ето защо, той съдържа добре структурирана и конкретна информация.

Go to link
Информационни технологии Project post

Достигане на максимална скорост

Решението на проблема се крие в разработената система, която да позволява намаляване времето за генериране на компютърните изображения посредством добавянето на изчислителни ресурси. Крайната цел е компютърните изображения да се генерират в рамките на няколко минути. Повишаването на скоростта не трябва да е за сметка на качеството на изображението.

Go to link