Дългосрочна маркетингова стратегия, която печели последователи

РЕА 4 е фирма, която се занимава с изработването на мебели от най-висок клас. Предизвикателството пред нас беше да създадем маркетингова стратегия, която работи успешно именно в този сегмент на пазара. Бюджетът за реклама беше ограничен, а маркетирането на продукти и услуги във високия ценови клас изисква по-големи инвестиции. Сложността произлиза и от това, че в случая не става дума за директни продажби.

Да намериш подходящия рекламен канал

Трябваше да намерим подходящите рекламни канали, които отговарят на конкретните нужди на бизнеса. Стартирахме работата по проекта с обстойни онлайн анализи на условията. Беше необходимо постоянно да се изпробват различни рекламни канали и да се проследи кои са методите, които работят най-добре. Ключово беше чрез уеб сайта да се направи страхотно впечатление, но да се провокира нормален контакт лице в лице с представители на фирмата, а не анонимно онлайн запитване.

Онлайн присъствие, което наистина впечатлява

Съзнателният ни стремеж беше сайтът да се отличава от уеб страниците на другите фирми, работещи в същата сфера. Когато се търси нестандартен резултат, стратегиите за постигането му също са нестандартни. Вложихме творческата енергия, усилията и времето на екипа, за да усъвършенстваме и най-дребните подробности, свързани с уеб дизайна и разработката, с видеоклиповете и постпродукцията, с обработката на подадените материали и написването на съдържание. Резултатът е онлайн присъствие, което наистина впечатлява.

Уважение както към бъдещите, така и към вече доволните клиенти

Маркетингът в социалните медии дава чудесни резултати в дългосрочен план. Филтрирането на посланията и прецизното таргетиране на аудиториите позволява изграждането на мрежи от хора, които имат реален интерес към услугите на РЕА 4, както и възможност активно да реагират на информацията, свързана с фирмата. Тези мрежи са ценен ресурс, тъй като хората, които ще се превърнат в клиенти, по всяка вероятност ще останат лоялни на бранда, ще продължат да поръчват продукти, а и да ги препоръчват на други, независимо че няма да потребят услугата в настоящия момент, а след няколко месеца, например. Резултатите за РЕА 4 идват бавно, но сигурно.

РЕА 4

Ефективно интернет присъствие на услуги от най-висок клас

Индивидуалният подход към дигиталния маркетинг на бизнеса на РЕА 4 даде дългосрочна сигурност във възходящия растеж на фирмата. Производството на мебели по поръчка, изработени с прецизност за постигането на най-високо качество, се нуждаеше от подобаващо онлайн представяне, което прави силно положително впечатление.

Изготвянето на план за бизнес развитие и на комплексна маркетингова концепция, съобразени със спецификата на дейността на РЕА 4, предхождаше останалите стъпки към успеха и създаде условия за полагането на всички инструменти за популяризиране в общ контекст.

Разработихме уеб сайт със стилен и нестандартен дизайн, събрал в себе си необходимата информация за потенциалните клиенти, поднесена достатъчно достъпно, и убедителни снимкови и видеоматериали, показващи качеството на мебелите без аналог. Анализирахме средата и избрахме най-подходящите канали за достигане до аудиториите. Рекламата в социалните мрежи ни помогна да изградим мрежа от последователи.

rea4.comGo to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Впечатляващ и нестандартен уеб имидж

Постарахме се да създадем стилен и оригинален маркетингов продукт - уеб сайт на РЕА 4, който не прилича на другите сайтове. Впуснахме се в по-сложно изпълнение - нестандартни решения, анимации, ефекти. Направихме стилен и хармоничен уеб дизайн, който се забелязва и се запомня. Обработихме подадените материали. Написахме оригинално съдържание. Погрижихме се за сигирността и работата на мобилни устройства.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Ефективност на действията

Онлайн анализите са в центъра на маркетинговите ни усилия. Те ни позволиха да изберем най-подходящите канали за маркетиране на услугата на РЕА 4.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Концепция според индивидуалните нужди

Дългосрочната маркетингова стратегия за онлайн позициониране на РЕА 4 е в съответствие с особеностите, характерни за предлагането на най-висок клас мебели по поръчка.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Да спечелиш доверието

Обработихме подадените снимки, за да ги превърнем в консистентно визуално съдържание. Заснехме видеоматериали, които показват високото качество на мебелите.

Go to link