Дългосрочен резултат

В резултат от кампанията MentorMate нае повече от 120 програмисти в рамките на 9 месеца. Общата представа за компанията в бранша беше променена, увеличавайки потока от високо квалифицирани кандидати. Избраният подход даде по-добър и дългосрочен резултат отколкото наемането на HR агенция.

Изграждане на репутация, стъпка по стъпка

Създадохме уеб сайт, който беше силно таргетиран към програмисти, подчертаващ най-добрите страни на компанията – условия на работа, социални придобивки, екипност, интересни проекти и други. Заснехме поредица от видеоматериали, които разкриват различни звена и технологии от гледна точка на служителите. Проведохме няколко интернет рекламни кампании, които достигнаха до програмисти, които в момента не търсеха активно работа. Това значителни увеличи обхвата на потенциалните кандидати, извън тези, които следят сайтовете за обяви за работа. За да изтъкнем позитивите подготвихме статии за компанията. Промотирахме ги с добра SEO оптимизация, за да излизат на първи места при търсене, което успешно промени имиджа на компанията пред кандидатите.

MentorMate

С конкретна цел

Задачата ни беше да им помогнем да наемат нужните им хора в определения срок. Стартирахме с план за представяне на компанията не от клиентска гледна точка, а като много добро място за работа. Когато MentorMate ни потърсиха, те бяха изправени пред сериозно предизвикателство. За да изпълнят новоподписани договори, те трябваше да назначат над 100 програмисти и QA през следващите 12 месеца, което беше „почти“ невъзможно с оглед на позициите, които имаха.

mentormate.bgGo to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Уеб дизайн, показващ най-доброто

Искахме да покажем конкурентните предимства на Ментормейт и отношението и ангажираността на компанията към служителите. Презентирахме екипите и възможностите, които дава работата – получаване на нови знания, реална възможност за израстване и не на последно място – свобода на взимането на решения за работа по проектите.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Доверие и интерес

Избрахме да представим компанията от първо лице, така че казаното да буди доверие и интерес. За целта заснехме и обработихме поредица от интервюта с ключови лица в Ментормейт

Go to link
Интернет реклама

Онлайн рекламна стратегия

Създадохме рекламна стратегия, която да помогне на компанията да утвърди изградения имидж в бъдеще.

Go to link
SEO оптимизация

Контролирана информация

Вложихме много усилия за кратко време да наситим интернет пространството с контролирана и позитивна информация за Ментормейт и постигнахме отлични резултати.

Go to link