Атрактивен уеб дизайн и визия

Основната ни задача по този проект беше да представим тривиална услуга, каквато е стоматологичната, по провокативен начин и да разграничим Дентално студио Красива Усмивка от конкурентни кабинети.

Провокативно съдържание

Успяхме да планираме и изпълним уеб дизайн и маркетинг позициониране, които нямат аналог. Заложихме на провокативна визия на база на професионална фотосесия. Заснемането на сцените изискваше много прецизно планиране, креативно изпълнение и обработка на кадрите. Снимките станаха централен елемент на уеб сайта на денталното студио.

Красива усмивка

Провокация и професионализъм

Приложихме модерен маркетингов подход, иновативен уеб дизайн и микс от различни маркетингови инструменти, който безапелационно позиционира Красива Усмивка като място, където клиентите получават не просто стоматологично лечение, а висококачествена и скъпа услуга и лично отношение.

krasivausmivka.bgGo to link
Маркетинг стратегия

Впечатли, изненадай, провокирай

От нас се искаше да подходим креативно и да осигурим провокативно представяне, което да позиционира услугата по различен начин от стандартните стоматологични услуги. Изградихме концепция за специална фотосесия, криейтив за съдържанието й и осъществихме координация за осъществяването й. Фотосесията трябваше да е оригинална без да се отдалечава твърде много от стоматологичните услуги.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Рекламна фотосесия

Рекламна фотосесия, която планирахме и изпълнихме, беше основана на стратегията за дигитален маркетинг на стоматологичната услуга. Разработихме първоначален криейтив, който да е в унисон с уеб дизайна на сайта и с поставените цели: да разчупи представите за стоматологията, като покаже различно отношение към услугата.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Уеб дизайн на световно ниво

При вземането на решенията за уеб дизайна на интернет сайта взехме предвид няколко основни изисквания – да е модерен, да е подчинен на идеята за провокативно представяне и да е подходящ за разглеждане през мобилни устройства. Предвидихме отделните части на сайта да се разместват, снимките да се преоразмеряват според екрана и в същото време да се зарежда бързо и да работи на всички операционни системи.

Go to link