Комплексна оценка SEO одит

Преди да се пристъпи към действия за по-доброто позициониране на вашия сайт сред резултатите при търсене в интернет, се прави оценка, дали за бизнеса ви е по-подходящо да излиза на първо място по една ключова дума, или да е сред първите резултати по няколко ключови думи. Изчислява се какъв бюджет е необходим и колко време ще отнеме постигането на желания резултат. Комплексната оценка се дава на база на одита на уеб сайта. Благодарение на тази оценка вие разбирате какво би могло да бъде по-нататъшното развитие и каква - методологията на SEO оптимизацията.

Съдържание, структура и SEO стратегия

Препоръчително е вътрешната структура на уеб сайта ви да бъде насочена към оптимизация за търсещите машини и същевременно да бъде полезна за посетителите. На сайта трябва да се генерира подходящо от гледна точка на алгоритъма на търсачките съдържание и да се изградят външни и вътрешни линкове, които да се възприемат добре от търсачките. Важно е да се познава начинът, по който работи Google, и да се прави необходимото за отличното разпознаване на вашия уеб сайт от търсещите машини.

SEO оптимизация за семантично търсене

Работата по един сайт далеч не се изчерпва единствено с прилагане на методите за SEO оптимизация при неговото популяризиране. Крайният резултат в много по-голяма степен зависи от съдържанието му и от това, дали посетителят ще го намери за полезно и интересно. Ето защо разумен ход е съобразяването с условията на семантичното търсене и създаването на текстове, които да са полезни за посетителя на сайта. Изгражда се мрежа от синоними, водеща до ключовата дума - думата, която искате да излиза на челни позиции в Google, и така се подобрява класирането на уеб сайта.

SEO оптимизация Project post

Вътрешна SEO оптимизация

Направихме така, че уеб дизайнът и структурата на сайта да отговарят на всички изисквания за по-добро индексиране в търсачките.

Go to link
SEO оптимизация Project post

SEO oптимизация

SEO Оптимизацията на интернет сайта заемаше централно място в стратегията ни за дигитален маркетинг и за популяризиране на практиката на д-р Камбов

Go to link
SEO оптимизация

SEO Оптимизация за търсачките

Подходихме деликатно към SEO оптимизацията, спазвайки всички правила за работата на Google, за да създадем разпознаваем и позитивен образ в интернет.

Go to link
SEO оптимизация

Остани най-отпред

SEO Оптимизацията по широк диапазон от думи в случая ни осигури достигане до голяма аудитория, при това с по-нисък бюджет, отколкото ако бяхме заложили на интернет реклама.

Go to link
SEO оптимизация Project post

SEO oптимизация

SEO Оптимизацията на сайтовете на PN Systems беше водещ елемент от стратегията ни за дигитален маркетинг. Благодарение на оптимизацията постигнахме челна позиция в Google и увеличихме времето за престой на сайта с 30%.

Go to link
SEO оптимизация

Контролирана информация

Вложихме много усилия за кратко време да наситим интернет пространството с контролирана и позитивна информация за Ментормейт и постигнахме отлични резултати.

Go to link
SEO оптимизация Project post

Решения за SEO

Оптимизирахме съдържанието на онлайн магазина за търсещите машини. Анализите ни показаха, че класирането на предни позиции в Google трябва да има спомагателна роля за LuxyLu и да насочим голяма част от бюджета към други канали.

Go to link
SEO оптимизация

Лесно и бързо

SEO оптимизацията на сайта на Black Market имаше допълващата роля в цялостния дигитален маркетинг на BlackMarket.

Go to link