Право в целта

Сайтът е важна част, но все пак само част от комплексната стратегия за дигитален маркетинг на бизнеса, която трябва да бъде контекстуално положена. Какви са факторите за това дали един сайт работи добре? Бърза и лесна ориентация, функционалност – отлично потребителско поведение, което ние можем да проследим, а в случай че сайтът е онлайн магазин – увеличаване на продажбите. Ако съдим за онлайн магазина за бои и лакове с марка Сократес според това дали покрива тези базисни критерии, то сайтът работи добре.

По-малкото е повече

Без лутане, без объркване, без разсейване – всичко това в името на потребителя, който иска да получи онова, от което се нуждае. Следвахме слогана на минимализма – "По-малкото е повече", за да създадем красив и функционален онлайн магазин за бои и лакове с марка Сократес. Продуктите, които се нуждаеха от адекватна презентация в дигиталното пространство, са едва осем. Освен това кутиите с боя не са най-интересната гледка.

Стилен и изчистен уеб дизайн, който улеснява потребителя на сайта

Дизайнът на онлайн магазина е умерен, лишен от прекомерното. От една страна, е красив - продуктите изпъкват на белия фон, заобиколени от графични елементи в преобладаващо синьо. От друга страна, визията е проста, посланието е конкретно, а това прави действията на потребителите целенасочени. Организирахме съдържанието на сайта по два начина – според продуктите и според предназначението им, за да се уверим, че всеки ще намери онова, което търси, в онлайн магазина.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

3D визуализации на кутии с бои

Когато условията го налагат и стандартните маркетингови решения не работят, намираме алтернатива - в случая на Сократес, заменихме снимките на кутии с бои с 3D визуализации.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Да покажеш предимствата си

Стратегията ни за дигитален маркетинг беше развита около едно ядро - предимствата на този търговец на боите Сократес пред останалите търговци. Конкурентна цена. Поръчка от всяка точка на страната. Лесна работа с онлайн магазина.

Go to link