Алтернативи на стандартните решения

Организирането на професионална фотосесия за заснемане на кутиите с боите и лаковете в техните опаковки с всичките им дребни несъвършенства просто не беше вариант. Не разполагахме с материали, дори с етикети, чието качество позволява да бъдат показани в оригиналния им вид. А един от ключовите елементи в комплексната стратегия за дигитален маркетинг на бизнеса беше акцентирането върху качеството на бранда Сократес. Нямаше как да си позволим просто да покажем опаковките, тъй като не всички кутии са еднакви, някои са леко деформирани, други са с малко по-различен размер, етикетите на повечето са залепени накриво, а и не са стандартизирани като дизайн...

Качество без условности

За да може представянето на марката в онлайн пространството да отговаря на качеството на продуктите, трябваше да симулираме реалността. Направихме го: обработихме снимките и "нарисувахме" етикетите на ръка. Визуализирахме по-интересни пространствени композии с продуктите. Така успешно ги вписахме в контекста на онлайн магазина. Този ход ни даде още едно предимство - вече разполагаме с изображения, които занапред можем да използваме и с други цели.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Изчистена визия и ясни послания

Без лутане, без объркване, без разсейване – всичко това в името на потребителя, който иска да получи онова, от което се нуждае. Следвахме слогана на минимализма – "По-малкото е повече", за да създадем красив и функционален онлайн магазин за бои и лакове с марка Сократес.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Да покажеш предимствата си

Стратегията ни за дигитален маркетинг беше развита около едно ядро - предимствата на този търговец на боите Сократес пред останалите търговци. Конкурентна цена. Поръчка от всяка точка на страната. Лесна работа с онлайн магазина.

Go to link