Неподправен стил и естетически достойнства

Целта ни беше да разработим фирмен уеб сайт на РЕА 4, който не е създаден по типичния начин и не прилича на стандартните сайтове. Държахме интернет страницата да има характер. В крайна сметка тя е доминираща част от онлайн присъствието на бизнеса с огромно въздействие върху формирането на мнението на потенциалните клиенти на фирмата. Трябваше да направим така, че да личи, че не е случайно, че продуктите с този бранд са във високия ценови клас, че претенциите за безупречно качество са подплатени с реални постижения.

Стилен и хармоничен дизайн, който се забелязва

Изключителността на сайта трябваше да отговаря на изключителността на изработеното от РЕА 4 обзавеждане. Детайлите в уеб-дизайна правят впечатление - балансираното съчетание на неутрални и ненатрапчиви цветове за фон, снимки на завършени проекти за акцент и интересни ефекти, сред които и анимации. Бяло, сиво, малки елементи в оранжево. Съзнателно поставихме фокуса върху изображенията, илюстриращи майсторското изпълнение на проектите за производство на мебели и възможността да се удовлетвори всяко желание на клиента, независимо колко ще е сложна реализацията му.

Професионална обработка на подадените материали

Вложихме време и усилия за обработка на подадените от РЕА 4 материали, защото знаем, че организацията на съдържанието е един от основните фактори за функционалността и ефективността на уеб сайта.

Когато бизнесът работи във високия клас, както РЕА 4, е задължително да се демонстрира последователност в качеството на работата. В случая това може да стане чрез консистентността на снимките - правени по различно време през годините, от различни непрофесионални и професионални фотографи, с различно качество. Трябваше да трансформираме механичния сбор от снимки в относително завършена в смислов и визуален план цялост. Освен това използвахме информацията, с която разполагахме, и написахме качествено и уникално съдържание.

Безусловна сигурност и оптимизация за работа на мобилни устройства

Всеки сайт, който създаваме и поддържаме, в това число и сайтът на РЕА 4, е съобразен с някои базисни изисквания за безпроблемна и качествена работа. Не използваме готови системи за организация на съдържанието. Това ни дава възможност изцяло да контролираме собствените си маркетингови продукти, без ние и нашите клиенти да се страхуваме от неприятни изненади. Освен това сме уверени, че нетрадиционно големите усилия, които полагаме, за да изглеждат сайтовете добре на устройства с всякакъв размер на екрана - компютри, лаптопи, таблети, смартфони, си струват. Не сме привърженици на компромисните решения.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Ефективност на действията

Онлайн анализите са в центъра на маркетинговите ни усилия. Те ни позволиха да изберем най-подходящите канали за маркетиране на услугата на РЕА 4.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Концепция според индивидуалните нужди

Дългосрочната маркетингова стратегия за онлайн позициониране на РЕА 4 е в съответствие с особеностите, характерни за предлагането на най-висок клас мебели по поръчка.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Да спечелиш доверието

Обработихме подадените снимки, за да ги превърнем в консистентно визуално съдържание. Заснехме видеоматериали, които показват високото качество на мебелите.

Go to link