Обработка на снимки

РЕА 4 е фирма със стотици завършени проекти зад гърба си. Разполагахме с голямо количество снимки, които обаче, за да се впишат в концепцията за уеб сайта, се нуждаеха от селекция, подреждане, анализиране, обработка. Много от проектите са завършени преди години, някои мебели са снимани професионално, а други - не. Накратко, първоначалният им вид не позволяваше да бъдат безпроблемно обединени в една обща цялост. Направихме необходимото, за да превърнем механичния сбор от изображения в консистентно визуално съдържание.

Заснемане на видеоматериали, насочващи вниманието към високото качество на мебелите

Заснехме видеоматериали, на които ясно се вижда безкомпромисното качество на мебелите, произведени от РЕА 4. Опитахме се да покажем високото ниво на работа по максимално автентичен начин. Отделихме много време за обработка на мултимедията - целта ни беше обърнем внимание и на най-дребните детайли, продукцията да изглежда отлично и да не прилича на посредствените видеоматериали на други фирми за мебели по поръчка.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Впечатляващ и нестандартен уеб имидж

Постарахме се да създадем стилен и оригинален маркетингов продукт - уеб сайт на РЕА 4, който не прилича на другите сайтове. Впуснахме се в по-сложно изпълнение - нестандартни решения, анимации, ефекти. Направихме стилен и хармоничен уеб дизайн, който се забелязва и се запомня. Обработихме подадените материали. Написахме оригинално съдържание. Погрижихме се за сигирността и работата на мобилни устройства.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Ефективност на действията

Онлайн анализите са в центъра на маркетинговите ни усилия. Те ни позволиха да изберем най-подходящите канали за маркетиране на услугата на РЕА 4.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Концепция според индивидуалните нужди

Дългосрочната маркетингова стратегия за онлайн позициониране на РЕА 4 е в съответствие с особеностите, характерни за предлагането на най-висок клас мебели по поръчка.

Go to link