Уеб дизайн и разработка с доказани предимства

Вторият сайт на фирмата прилича на първия, но има възможност за множество модификации. Това спестява повторни усилия, които биха били насочени към една и съща крайна цел на маркетинговия продукт. Това означава и намаляване на цената на промените и времето, необходимо за експерименти. Сменихме базовия зелен цвят със синьо, което да придаде живот на включените изображения с преимуществено технически характер. Целта ни беше уеб дизайнът и разработката на сайта да преодолеят органиченията, които тематиката му би могла да наложи, да избегнем еднообразието в начина, по който са представени продуктите, за да спечелим вниманието на потенциалните клиенти и да го задържим.

Сайт, оптимизиран за работа на всяко устройство

Често при създаването на повечето сайтове се мисли само за няколко, например три, варианта на работа в зависимост от големината на екрана на използваното устройство. На практика това резултира в напълно качествена работа само на тези няколко конкретни устройства, които са със съответните параметри. Визията, която се постига на всички останали устройства - компютри, лаптопи, таблети, смартфони, изглежда компромисно и създава неудобства на потребителите. Ние отделяме много повече време, за да сме уверени, че сайтовете работят добре на наистина всяко устройство. Освен това взимаме под внимание подробностите - например, че когато човек си служи с устройство с тъчскрийн, някои бутони следва да се преместят, защото той не работи с мишка и клавиатура.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Утрояване на резултатите

Целта на дигиталната маркетинг стратегия, която разработихме за PN Systems, беше фирмата да премине на следващо ниво - по-висока ефективност, предвидими и измерими резултати, спечелване на нови клиенти, възходящ растеж. Организирахме и структурирахме голямото количество техническа информация и визуални материали, които се нуждаеха от обработка. Създадохме интересен и балансиран уеб дизайн. Професионалното онлайн представяне на бизнеса го превърна в разпознаваем бранд, а SEO оптимизацията допринесе за предните позиции в търсещата машина на Google. В резултат на това броят на клиентите се увеличи в троен размер.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Баланс и максимална убедителност

Направихме първи фирмен сайт, който е съобразен с постоянно променящите се нужди на потребителите. Уеб-дизайнът е интересен, балансиран и съобразен с характера на представената информация. Заложихме на свеж зелен цвят за акцент и балансирахме формите на компонентите, които са в основата на дизайна. Целта ни беше да представим специфичната техническа информация по достатъчно точен и атрактивен начин, за да избегнем монотонността и да не отегчаваме потенциалните клиенти на фирмата.

Go to link
SEO оптимизация Project post

SEO oптимизация

SEO Оптимизацията на сайтовете на PN Systems беше водещ елемент от стратегията ни за дигитален маркетинг. Благодарение на оптимизацията постигнахме челна позиция в Google и увеличихме времето за престой на сайта с 30%.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Стъпало в развитието на бизнеса

След като професионалното онлайн представяне на PN Systems отчете успех, свързан с първия фирмен сайт, и съдейства за спечелването на доверието на клиентите, се насочихме към реализирането на проект за втори сайт на бизнеса. Наложи се да преработим и да организираме в стройна и ясна структура голямо количество разнообразна информация с технически характер. Качественият уеб дизайн допринесе за ефективното възприемане на всички подробности за металните конструкции. Заложихме на работещи стратегии за SEO оптимизация и анализиране на данните за онлайн поведението на потребителите.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Постигане на най-високите цели

Предимството на анализа на резултатите от правилното онлайн позициониране се крие във възможността за постигане на още по-добри резултати.

Go to link