Убедителни дигитални материали

Във връзка със стратегията ни за дигитален маркетинг на „Оксидия“, включваща плана да популяризираме услугата „хипербарна оксигенация“ чрез представяне на позицията на авторитети във всяка от трите сфери – медицина, спорт и уелнес, планирахме, организирахме и осъществихме заснемането на две видеа.

Участникът в първото видео, касаещо приложението на метода в медицината, е проф. д-р Христо Бозов, д.м., който е ръководител на катедрата по анестезиология, морска и интензивна медицина към МБАЛ – Варна. Посланието на говорещия е, че кислородната терапия влияе положително на всички процеси в организма, а обяснението на този безспорен ефект на метода е поднесено на съвсем достъпно ниво.

Другото видео е свързано с приложението на хипербарната оксигенация в спорта. Участникът в него е Христомир Христов – трикратен европейски, двукратен абсолютен европейски и двукратен световен шампион по културизъм, както и собственик на фитнес зали във Велико Търново. Той говори за оптимизацията на функционалното състояние на тялото, което може да бъде постигната в барокамера.

Също така заснехме отделна фотосесия с участието на известния футболист и треньор Красимир Балъков, който е не само спортист с изключително високи постижения в своята област, но и е от Велико Търново. Предимствата от присъствието на Балъков в онлайн презентацията на бизнеса на „Оксидия“ са очевидни. Той е популярно лице, разпознаваемо в цяла България, а успехите му във футбола неведнъж са давали поводи за гордост на хората от региона на Велико Търново.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Интернет реклама Project post

Таргетирана онлайн реклама

Онлайн реклама, която стига до точните хора. Предизвикване на любопитство и задоволяване на съществуващия интерес.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Последователност в действията

Стратегията за популяризиране на услугата включваше проучване на пазара, изтъкване на предимствата на хипербарната оксигенация и спечелване на доверието на потребителите чрез убедителна мултимедия.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Ясна структура и модерна визия

Съвършена простота и съвременна визия, откъсната от клишето за медицински сайт. Универсални асоциации и цветова гама, свързани с идеята за силата на кислорода.

Go to link