Да докажеш, че си най

С уеб дизайна на сайта искахме да променим не само общата визия, но и позиционирането и посланията, които изпраща компанията в България. Направихме стегнат и целенасочен сайт. Знаехме,че той ще се гледа с критичното око на специалисти в ИТ бранша, затова трябваше да е издържан както от техническа и визуална гледна точка, така и от гледна точка на съдържанието.

Разработка на софтуер

Искахме да покажем конкурентните предимства на Ментормейт и отношението и ангажираността на компанията към служителите. Презентирахме екипите и възможностите, които дава работата – получаване на нови знания, реална възможност за израстване и не на последно място – свобода на взимането на решения за работа по проектите.

Проведохме серия от срещи с ръководителите на екипи във фирмата, за да вникнем в същността на работата, да съберем, структурираме и представим необходимата информация по най-добрия и въздействащ начин. Всичко това трябваше да се изпълни в много кратки срокове, за да се премине на следващите етапи – популяризиране на новата визия и интервюта за наемане на служители.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Доверие и интерес

Избрахме да представим компанията от първо лице, така че казаното да буди доверие и интерес. За целта заснехме и обработихме поредица от интервюта с ключови лица в Ментормейт

Go to link
Интернет реклама

Онлайн рекламна стратегия

Създадохме рекламна стратегия, която да помогне на компанията да утвърди изградения имидж в бъдеще.

Go to link
SEO оптимизация

Контролирана информация

Вложихме много усилия за кратко време да наситим интернет пространството с контролирана и позитивна информация за Ментормейт и постигнахме отлични резултати.

Go to link