Индивидуализирана SEO

Както за всички останали сайтове, които създаваме и поддържаме, така и за сайта на LuxyLu държим да е оптимизиран за търсещите машини. Съдържанието, което се генерира на тази интернет страница, е подходящо от гледна точка на алгоритъма на търсачките. Структурата, в която то е подредено, също работи в полза на отличните резултати за популяризиране на бранда.

SEO одит за индивидуализиран подход

Преди да пристъпим към други конкретни действия, направихме SEO одит. Индивидуалният подход към нуждите на бизнеса означаваше да изготвим комплексна оценка, която да помогне на клиентите ни от LuxyLu да разберат каква е най-подходящата методология за SEO, която е съобразена не само с условията на пазара и с техния бюджет, но и със сезонната натовареност на фирмата и спецификата в търсенето на дрехи през различно време от годината.

Съобразяване на стратегията с променливата мотивация за покупка на крайния клиент

Класирането на сайта на предни позиции при търсенето на релевантните ключови думи в Google е важно. В случая на LuxyLu то има по-скоро спомагателна роля, особено в някои периоди. Установили сме, че мотивацията на клиента за покупка на дреха не е изцяло рационална, а и не е постоянна величина, тя се променя. Проследихме тази промяна, анализирахме причините за поръчка и изградихме стратегия за действие в зависимост от това кога клиентите правят по-добре обмислени покупки на базата на съществуваща потребност и кога решенията им са по-скоро спонтанни.

SEO оптимизация

Дългосрочно добри резултати при търсене

SEO oптимизацията на един уеб сайт е в основата на неговото добро позициониране от търсещите машини. От първостепенно значение е да бъде осигурено устойчиво присъствие на вашия сайт на челни места в индекса с резултати. Съдържанието на сайта ви може да бъде подготвено така, че да се подпомогне видимостта на първа страница на Google. Най-доброто решение за вас винаги идва в следствие от оценка за оптималната цена – присъствие чрез методите на вътрешното оптимизиране на съдържание, SEO оптимизация с цел изграждане на мрежа от линкове или комбинация от двете.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Прогнозиране и реализиране на успеха

Интегриран дигитален маркетинг на бранд в областта на модата. Предприехме конкретни последователни действия за позиционирането на марката LuxyLu на пазара, за запомнящо се представяне на продуктите и за безкомпромисна ефективност на онлайн рекламата.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Функционален и красив онлайн магазин

Грабваща и в същото време семпла визия, която отговаря на търсената от дамите елегантност. Комплексно потребителско изживяване и интуитивни действия.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Постигане на най-високите цели

Предимството на анализа на резултатите от правилното онлайн позициониране се крие във възможността за постигане на още по-добри резултати.

Go to link
Интернет реклама Project post

Комбинация от рекламни канали

След детайлно проучване на пазара установихме, че онлайн рекламата чрез различни канали ще ни помогне да постигаме различни цели. Фокусирахме се върху Google, Facebook и email маркетинг.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Съвършените визуални материали

Печелившата стратегия за визуално онлайн присъствие на бранда включваше да покажем дрехите с марка LuxyLu като част от цялостни стайлинги.

Go to link