Стайлинг и начин на живот

Всяка фотосесия, която организираме "от игла до конец" за LuxyLu, е израз на убеждението ни, че печелившата стратегия за визуално присъствие на бранда в интернет се изразява в това, да покажем дрехите с тази марка като част от цялостни стайлинги. На сайта всеки от тези стайлинги е умело и ненатрапчиво вписан в определен начин на живот, явява се част от по-голяма „картина“.

Подобна концепция се основава на наблюдението, че повечето покупки на дрехи са емоционални, а не рационални, че потенциалните клиенти искат да се обличат добре, за да изглеждат добре, защото външният вид – и по време на работа, и в свободното време, не е без значение.

Организация за напреднали

Фотосесиите са нещо повече от фотографски сесии. Те са добре подреден и внимателно планиран процес, в който участва множество от хора. Кампаниите ни са задължително съобразени със сезона. Освен това е необходимо да се вземат предвид други условия: наличности на модели, проследено търсене на типове дрехи; необходимо е да се направи селекция на продукти, да се подготви концепция за всеки един от тях.

Отборен професионализъм

След вече описаните стъпки процесът продължава с избор и наемане на професионални модели, на стилисти, на гримьори и фотографи. Крайният визуален продукт отразява всички тези специализирани усилия и позволява продължението на добрата работа – обработката и използването на мултимедийните материали в онлайн магазина, за рекламните кампании в различни онлайн канали, за присъствие в социалните мрежи и т.н.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Прогнозиране и реализиране на успеха

Интегриран дигитален маркетинг на бранд в областта на модата. Предприехме конкретни последователни действия за позиционирането на марката LuxyLu на пазара, за запомнящо се представяне на продуктите и за безкомпромисна ефективност на онлайн рекламата.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Функционален и красив онлайн магазин

Грабваща и в същото време семпла визия, която отговаря на търсената от дамите елегантност. Комплексно потребителско изживяване и интуитивни действия.

Go to link
Онлайн анализи Project post

Постигане на най-високите цели

Предимството на анализа на резултатите от правилното онлайн позициониране се крие във възможността за постигане на още по-добри резултати.

Go to link
Интернет реклама Project post

Комбинация от рекламни канали

След детайлно проучване на пазара установихме, че онлайн рекламата чрез различни канали ще ни помогне да постигаме различни цели. Фокусирахме се върху Google, Facebook и email маркетинг.

Go to link
SEO оптимизация Project post

Решения за SEO

Оптимизирахме съдържанието на онлайн магазина за търсещите машини. Анализите ни показаха, че класирането на предни позиции в Google трябва да има спомагателна роля за LuxyLu и да насочим голяма част от бюджета към други канали.

Go to link