Ролята на буквите

Типографията играе ключова роля за дизайна на сайта на стоматологичната клиника Дентал Комфорт. Буквите са важна част от представянето на бизнеса и са някак естествено вписани в средата, заобикаляща зъболекарите, асистентите, инструментите и т.н. Те са един от факторите, които придават живот на фигурите. Сякаш сайтът говори. За този ефект допринасят и балоните с информация – като извадени от комикс.

Свежи цветове, които отдалечават съзнанието от болничната обстановка

Държахме визуалните елементи да са свежи и привлекателни и да допринесат за приятното преживяване на потребителите на сайта. Преливането между нюансите е хармонично. Идеята в основата на цялостната маркетингова стратегия беше да представим изчерпателно възможните решения на стоматологичните проблеми, без да натоварваме сетивата и ума на потребителя на сайта и да предизвикваме асоциации с болничната обстановка.

Съвременен имидж на съвременното стоматологично лечение

Фокусирахме се и върху начина на работа в конкретната клиника – висококачествено лечение с най-модерните технологии в денталната медицина, а така също и рядко срещано топло отношение и разбиране на тревогите за здравето на зъбите. Опитахме се с различни средства да покажем, че екипът на клиниката, който заснехме професионално, има индивидуален подход към всеки пациент и отделя необходимото време и внимание за всеки отделен случай.

Когато сайтът говори на твоя език

Не само, че сайтът говори, но и говори на разбираем език. Постарахме се да структурираме и да преработим специализираната информация по начин, който е достъпен за отделния човек, без да навредим на смисъла на съдържанието на сайта. Дори някой да не прочете всичко по дадена тема, ако проследи структурата на вътрешната страница с всички балони, заглавия, подзаглавия и отделни точки, то със сигурност ще се запознае с най-важното за стоматологичната услуга. Събрахме много съдържание в балоните. Целта ни беше четящият да разбере посланието, без да се налага да навлиза в подробностите.

Оптимизация на мобилни устройства

Разбира се, работата ни беше водена от техническите нововъведения в областта на уеб дизайна и разработката. Постарахме се да направим функционалността на сайта на мобилни устройства висока и да подобрим потребителското преживяване.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Човешкото лице на бизнеса

Избягахме от клишето за сайт на стоматологична клиника, като организирахме професионална фотосесия, подчинена на основната ни идея.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Запомнящо се представяне

Основната цел, която преследваме чрез цялостната маркетингова стратегия за популяризиране на услугите на Дентал Комфорт в дигиталното пространство, е свързана с изпращането на правилното послание към потенциалните пациенти на клиниката и изграждането на дългосрочно доверие.

Go to link