Мултимедийно съдържание за по-голямо въздействие

Средствата за въздействие на добре планираните и осъществени снимки са мощен инструмент, когато са подчинени на подходящата маркетингова стратегия. Успешното присъствие на бизнеса в онлайн пространството задължително включва наличие на качествени мултимедийни материали, които многократно увеличават положителния ефект от дигиталната реклама. Изключително важно е и снимките, и видеоматериалите да изпращат правилното маркетингово послание.

Човешкото лице на бизнеса

Основната ни цел беше да избягаме от клишираното презентиране на сериозна дейност като стоматологичната практика. Искахме да скъсим разстоянието между екипа на денталната клиника и потенциалните пациенти. Заложихме на цветове, съобразени със свежия цветен уеб дизайн на интернет страницата, и се опитахме да пресъздадем атмосферата на приветливост и загриженост към проблемите със зъбите, която цари в клиниката.

Качествено стоматологично лечение без граници

Дългосрочните намерения на екипа на клиниката включват лечение на чужденци, които живеят в България. Именно такива хора бяха модели на снимките, които използвахме в сайта на Дентал Комфорт. Сред тях има българи, американци, индийци и т.н. Интернет страницата ще бъде преведена на шест езика, за да може да достигне до повече потенциални пациенти.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Типография и свежи цветове

Типографията играе ключова роля за дизайна на сайта на стоматологичната клиника Дентал Комфорт. Визуалните елементи са оригинални и привлекателни. Свежите цветове отдалечават съзнанието от болничната обстановка.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Запомнящо се представяне

Основната цел, която преследваме чрез цялостната маркетингова стратегия за популяризиране на услугите на Дентал Комфорт в дигиталното пространство, е свързана с изпращането на правилното послание към потенциалните пациенти на клиниката и изграждането на дългосрочно доверие.

Go to link