Конкурентни предимства, които не остават незабелязани от клиентите

Мебелното производство, в което са специализирани Р-Стил, е добре позната дейност, за която винаги има търсене. Стратегията за дигитален маркетинг е в пряка връзка с това, че предлаганите продукти и услуги не са ново явление на пазара. Отделихме време, за да анализираме възможните ходове. Обсъдихме всички подробности от плана за действие с нашите клиенти, за да достигнем до максимално ефективни решения. Процесът по подготовката беше по-дълъг от осъществяването на плана - продължителността му беше около шест месеца. Стремежът ни беше да отличим бизнеса от този на конкурентите и да насочим вниманието на потенциалните клиенти към особеностите на работа на фирмата, които биха им спестили време, усилия и пари.

Най-добрата оферта за реализиране на индивидуални идеи и бърза изработка

Предимството на Р-Стил е, че е мебелна фабрика, позиционирана в Ловеч, и предлага обзавеждане по поръчка с конкретни характеристики - само от МДФ боя и ПДЧ. Голям плюс е, че именно поради това стесняване обхвата на услугата фирмата може да произвежда много мебели за относително кратко време. Тези мебели са напълно съобразени с идеите и изискванията на клиентите, изработени са по поръчка, а не са модулни. Не на последно място, при запитване Р-Стил може бързо да предостави на потребителите конкурентна оферта.

Маркетинг стратегия

Нещата, които работят

Работата върху онлайн маркетингови кампании дава богат опит в оценяването на ефективността на различни дейности и канали в зависимост от поставените цели и конкретните ситуации. Натрупаното know-how от работата по дигиталния маркетинг на продуктите на нашите клиенти се изразява в способност за взимане на конкретни решения за това, какво би било ефективно и какво не в зависимост от вида бизнес, конкурентната среда и заложените цели. Спестявате ненужни разходи и оптимизирате бюджета за реклама, същевременно извличайки максимума от възможностите на дигиталния маркетинг.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Традиционна услуга. Съвременен уеб дизайн

Уеб дизайнът и разработката на сайта на Р-Стил целяха да постигнат оригинално, интересно и цветно онлайн присъствие на един традиционен бизнес - стратегия, която да го отличи от всички останали в същата сфера на дейност - производството и предлагането на мебели. Ясни послания, кратко съдържание, лесна интеракция, свежи нюанси.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Видеоматериали, скъсяващи дистанцията

Заснехме три видеоматериала, чиято цел беше да спечелим първо вниманието, а впоследствие и доверието на потенциалните клиенти.

Go to link
Интернет реклама Project post

Онлайн реклама, насочена към правилните хора

За популяризиране на услугите на Р-Стил избрахме комуникационните канали, които ще бъдат най-ефективни и ще доведат до най-големи печалби. Чрез онлайн рекламата успяхме да насочим маркетинговите послания към правилните хора - онези, които лесно ще се превърнат в клиенти на фирмата. Това ни позволи да контролираме количеството на поръчките чрез рекламния бюджет и кампаниите.

Go to link