Да докажеш, че си най

Резултатът след пускането на обновения интернет сайт надмина очакванията ни – продължителността на престоя на посетителите се повиши значително, силно намаля процентът на отпадналите, а от клиентите в шоурума получавахме обратна връзка, че са предприели посещение, след като са разгледали фирмения сайт.

Първоначален онлайн анализ

Първоначалният онлайн анализ ни показа, че една от причини за намаляването на клиентопотока и спада в продажбите на "Кухни Диалог е уеб дизайна на сайта и неясните послания в презентирането на фирмата. Затова работата ни не се ограничи само до редизайн на съществуващия интернет сайт. Отделихме нужното внимание, за да създадем структура и текстове, които да провокират клиентите към действие – запитване или посещение на шоурума.

Решихме сайта да е многоезичен- да има своя версия на български,английски и руски. Отделихме всяка една версия на отделен домейн, придържайки се към концепцията да бъдем максимално полезно на всички заинтересовани клиенти. Всички версии на сайта на Кухни Диалог имат resposive (мобилен) уеб дизайн, който позволява свободно разглеждане на сайт от различни мобилни устройства - смартфони,таблети и др.

Работата ни по уеб дизайна и структурирането на сайта стартира с подбор на най-подходящите и впечатляващи снимки, с които клиентът разполагаше. Качествените студийни снимки ни позволиха да покажем кухните и техните елементи в пълния им блясък. А предишният ни опит в дигиталния маркетинг и презентирането на продукти и услуги в сферата на интериорния дизайн ни дадоха увереността, че сме представили кухните по възможно най-атрактивния и успешен начин.

Изчистен уеб дизайн

Избрахме изчистен уеб дизайн, за да изпъкне красотата на кухните и да подчертаем професионализма при проектирането и изпълнението им. В същото време новият уеб дизайн на сайта трябваше да запази корпоративната идентичност, а новите структура и съдържание да не доведат до загуба на рейтинг в Google.

Голямото количество снимки, които съдържаше сайтът, и големият трафик криеха риск от проблеми при зареждането му. Това беше една от причините за високия процент отпаднали посетители при съществуващия сайт. Затова отделихме много време за техническа обработка на снимките и сведохме до минимум времето за зареждане на страниците, без това да се отрази на качеството на изображенията.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Изпитани и доказани решения

Първоначалният кратък срок, с който разполагахме, определи основния подход на работа по уеб дизайна и дигиталния маркетинг на Кухни Диалог. Заложихме на изпитани и доказали своята ефективност рекламни техники и канали. Опитът, с който разполагахме, ни позволи да направим прецизно маркетинг планиране на разходите за онлайн реклама и да няма изненади в постигнатите резултати.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Логичното продължение

След като старата версия на интернет страницата на Кухни Диалог изпълни предназначението си, реализирахме съвременен проект за редизайн, за да покажем новите модели кухни в най-добрата светлина и от всички гледни точки.

Go to link
SEO оптимизация Project post

Вътрешна SEO оптимизация

Направихме така, че уеб дизайнът и структурата на сайта да отговарят на всички изисквания за по-добро индексиране в търсачките.

Go to link
Онлайн анализи

Систематизирана информация

Събирането на систематизирана информация от запитванията през интернет и в офиса ни насочи към корекции в сайта, с които увеличихме броя на посетители на уеб сайта и клиентите на фирмата.

Go to link
Информационни технологии

Скорост и надежност

Хостването в нашия собствен дейта център, където имахме пълен контрол над сървърите, позволи безпроблемно преминаване от старата към новата инфраструктура, без прекъсване на услугата. Много важна част за усшната работа по проекта беше скоростта на зареждане на уеб сайтът.

Go to link
Интернет реклама

Планиране и изпълнение на онлайн рекламата

Опитът ни в планирането и изпълнението на различни по мащаб интернет рекламни кампании ни позволи да изработим печеливша стратегия, която даде очаквания резултат веднага. Бюджетът ни позволи да осигурим парманентно рекламно присъствие на Кухни Диалог.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Стратегия за видео маркетинг

Видеото, публикувано на интернет сайта на фирмата, предизвика силен интерес сред посетителите. А анализът на тяхното поведение показа, че хората, които са гледали видеоматериала, прекарват повече време на сайта или посещават шоурума и правят поръчка.

Go to link