Снимките променят всичко

Професионалната фотосесия, която планирахме и изпълнихме, беше основана на стратегията за дигитален маркетинг на стоматологичната услуга. Разработихме първоначален криейтив, който да е в унисон с уеб дизайна на сайта поставените цели: да разчупи представите за стоматологията, като покаже различно отношение към услугата.

Използвахме стоматологичния кабинет за място на снимките, като взехме максимума от наличната среда. За пресъздаване на шесте тематични сцени наехме професионални фотограф и модели, както и нужния реквизит, гримьор и фризьор. Заснемането на всяка сцена изискваше различен грим, прически и реквизит, осветление и пренареждане на декора. В последствие снимките претърпяха допълнителна компютърна разработка.

Впечатляващ резултат

Крайният резултат впечатляваше не само заради уникалната визия,която изцяло променя уеб дизайна, но и заради ниския бюджет и краткия срок, в който беше реализирана фотосесията.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Маркетинг стратегия

Впечатли, изненадай, провокирай

От нас се искаше да подходим креативно и да осигурим провокативно представяне, което да позиционира услугата по различен начин от стандартните стоматологични услуги. Изградихме концепция за специална фотосесия, криейтив за съдържанието й и осъществихме координация за осъществяването й. Фотосесията трябваше да е оригинална без да се отдалечава твърде много от стоматологичните услуги.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Уеб дизайн на световно ниво

При вземането на решенията за уеб дизайна на интернет сайта взехме предвид няколко основни изисквания – да е модерен, да е подчинен на идеята за провокативно представяне и да е подходящ за разглеждане през мобилни устройства. Предвидихме отделните части на сайта да се разместват, снимките да се преоразмеряват според екрана и в същото време да се зарежда бързо и да работи на всички операционни системи.

Go to link