Смели решения за уеб дизайн

Подобно на интернет страницата на д-р Венцеслав Станков studiostankov.com, уеб сайтът на лазерните услуги lasers.bg е своеобразно продължение на дизайна, разработен за първия сайт на естетичния център на д-р Лилия Гюдюлева - fillers.bg. Структурата на сайта, неговият гръбнак се запазва - форми, линии, местоположение на отделните елементи и т.н. Осезаема промяна беше направена по отношение на използваната цветова палитра.

Концепцията ни в този случай беше по-различна. Ако в двата други сайта уеб дизайнът идваше в подкрепа на авторитетния образ на професионалиста - в стоматологията или в дерматологията, то в този случай доверието в екипа на клиниката вече беше спечелено и стратегията беше насочена към постигане на убедително онлайн представяне на конкретната лазерна технология и на услугите. Представяне, което не прилича на никое друго.

Вдъхновение от лазерната светлина и иновативните технологии

Уеб дизайнът на сайта на лазерните услуги в естетичния център е в пряка зависимост от използваните изображения. Заснехме фотосесия със специфична стилистика, вдъхновена от цветната светлина на лазера. Маркетинговата стратегия трябваше да постигне бързи резултати, затова търсехме мигновено въздействие. Заложихме на ефекта от осветяването с топли и студени цветове, съответно червено и синьо. Оригинално дизайнерско решение представляват цветовете на линиите в дизайна на сайта, които са комбинирани с доминиращата в снимките палитра. Дизайнът на сайта, посветен на иновативната лазерна технология без аналог в Пловдив, трябваше да се различава от дизайна на всички останали сайтове на подобни услуги на българския пазар.

Сигурност на сайта и оптимизация за мобилни устройства

Както двата сайта на естетичния център на д-р Гюдюлева, така и интернет страницата на д-р Станков са създадени така, че да функционират безпроблемно на всякакви устройства, независимо от размера на екрана. Освен всичко останало, оптимизацията за мобилни устройства включва запазването на естетическите предимства на дизайна.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Последователност в стратегията

Концепцията ни за онлайн представяне на лазерните услуги в естетичния център изискваше последователни действия за спечелване и запазване на доверието на клиентите и за бързи резултати от инвестицията, направена за покупката на най-доброто лазерно оборудване на пазара в момента.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Визия, която да те отличи

Предимството на мултимедийното съдържание, представящо лазерните процедури, което беше съобразено с цялостната маркетингова концепция, е, че удовлетворява индивидуалните потребности на бизнеса.

Go to link
Интернет реклама Project post

Таргетирана онлайн реклама

Създадохме медия план, проведохме онлайн реклама през няколко различни канала и успяхме да достигнем до максимален брой потенциална клиенти на естетичния център на д-р Гюдюлева.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Фотосесия с ударение върху професионализма

Снимковият материал беше целенасочено режисиран, заснет и обработен така, че да удовлетвори целите на маркетинговата стратегия - да популяризираме дейността на д-р Станков.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визуално издържан и в същото време да е на много високо техническо ниво. Успяхме успешно да комбинираме голямото количество информация и изискванията за изчистен дизайн.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Елегантни контрасти

Използвахме вече създадена основа за уеб дизайн и надградихме с всички необходими елементи. Специфичната медицинска информация, касаеща стоматологичното лечение, беше комбинирана с премерени решения, свързани с дизайна на сайта.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Комплексна дигитална стратегия

Наложихме не просто услугата, свързана с процедурите с дермални филъри в естетичния център, а д-р Гюдюлева като професионалист. Изградихме доверие към нея и нейната работа.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Видео маркетинг в синхрон с уеб дизайна на сайта

Разработихме концепция за видео маркетинг и фотосесия, заснета в унисон с уеб дизайна на сайта на дермалните филъри.

Go to link
SEO оптимизация

SEO Оптимизация за търсачките

Подходихме деликатно към SEO оптимизацията, спазвайки всички правила за работата на Google, за да създадем разпознаваем и позитивен образ в интернет.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Създаване на имидж на експерт

Чрез онлайн презентацията на д-р Станков трябваше да покажем каква е разликата между неговата професионална дейност и стандартните стоматологични услуги. Стратегията ни за дигитално маркетиране включваше елегантен и контрастен уеб дизайн, разработка на сайт и създаване на мултимедийно съдържание.

Go to link