Модерен уеб-дизайн и по-висока степен на реализъм

С увеличаването на проектите в портфолиото на студиото за интериорен дизайн и с превръщането на Ачерно в лидер в областта идват новите цели. След като вече е спечелено вниманието на множество клиенти, страхотният имидж, изграден със средствата на дигиталния маркетинг, е защитен на дела, а реализираните проекти стават все повече, е време за промени.

Технологии: добри, по-добри, най-добри

Трансформациите в технологичната сфера са всекидневие. Темпото на развитие става все по-бързо, а крачките се превръщат в скокове. 3D-визуализациите в студиото за интериорен дизайн Ачерно представляват максимално реалистични изображения на крайния резултат след намесата на специалистите при реновация на жилище или обществено пространство.

На една ръка разстояние

Беше ни необходима свежа идея за представяне на проектите в блога, която да подчертае достойнствата на 3D-визуализацииите. Стремежът ни беше да скъсим разстоянието между потребителите на блога и всеки конкретен интериор: да ги пренесем на мястото, където се случва преобразяването, да ги накараме да се чувстват така, сякаш се разхождат в жилището, да виждат всяка точка от него, да усещат, че обектите са близо – толкова близо, че могат да ги докоснат.

Виртуална реалност и поглед към дребните детайли

Налице са няколко опции за представяне на интериорните визуализации в зависимост от техния формат и конкретната ни маркетингова цел. Създадохме сайта така, че управлението му във времето да позволява избор от тези опции. Впечатляващи са 3D изображенията на цял екран, които показват вътрешното пространство подробно, а най-силно усещане за реалност създават 3D панорамите на помещенията.

Интерактивни възможности

Когато дизайнът и разработката на един сайт са успешни, взаимодействието с него е лесно. Дали е така се проследява чрез поведението на потребителите. Промените стават с едно движение на ръката – и на компютър, и на мобилни устройства. Добавихме възможност за достигане до по-подробна информация за определени елементи от интериора, характеристики на материалите или технологиите. Тази възможност би била още по-полезна, когато дадена марка или партньор на Ачерно иска да промотира свои продукти чрез блога на студиото.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност, но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Извърви пътя

Цялостната концепция за дигитален маркетинг на Ачерно беше изградена върху идеята за нейната дългосрочност. Тя трябваше да е гъвкава и ефективна както за стартиращото работа студио за интериорен дизайн, така и за сериозна фирма, лидер в сегмента на интериорните услуги.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Да станеш първи

В концепцията на уеб дизайна на интернет сайта беше заложено той да еволюира заедно с фирмата.. Предвидихме възможността често и лесно да променяме неговата структура, съдържание и подредба. Избрахме при правенето на промени да се водим от потребителското поведение и реакции към представянето на сравнително непознатата услуга интериорен дизайн.

Go to link
Информационни технологии Project post

Технология и ефективност

Всички работни програми и приложения са интегрирани, така че да се постигне пълна оптимизация на работния процес, файловия обмен и обслужването на клиентите. Разработката и внедряването на система за Digital Asset Management, периодичната синхронизация и back up на информацията гарантира надеждност и елиминира вероятността от грешки.

Go to link
Интернет реклама

Максимумът от всичко

Заложихме на стратегия за сериозно рекламно присъствие, което да привлича нови клиенти. Сравнително високата цена за привличането на един клиент и специфичния характер на потребяване на услугата – еднократно, определяше нуждата от съсредоточаване върху високоефективните рекламни канали и добре таргетирана онлайн реклама.

Go to link
Онлайн анализи

Всичко в едно

Един от принципите на нашата работа е, че само прецизното измерване може да е основа за правилни решения.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Видео маркетинг

Видео, което заснехме, предизвика много голям интерес и след подходящото промотиране достигна до изключително голям брой хора и беше гледано от над 40 000 души. Другият видеоматериал, който направихме за „Ачерно” е видян от над 15 000 души.

Go to link
SEO оптимизация

Остани най-отпред

SEO Оптимизацията по широк диапазон от думи в случая ни осигури достигане до голяма аудитория, при това с по-нисък бюджет, отколкото ако бяхме заложили на интернет реклама.

Go to link