Постоянството прави чудеса

Присъствието в социалните мрежи беше съществена част от целия дигитален маркетинг на „Ачерно”. Основното предизвикателство беше да го разгърнем без да изгубим фокуса от целевата група. Целта ни беше не само да привлечен широк кръг от потенциални клиенти, но и да ги задържим на Facebook страницата и да създадем дългосрочни отношения. Това изискваше постоянно да публикуваме нова и интересна информация, привлекателни снимки и видеоматериали, които да провокират взаимодействие. Възползвахме се максимално от възможностите, които предоставя Facebook – честа актуализация и качването на голямо количество информация. Всичко това, трябваше да е подчинено на цялостната маркетингова концепция на проекта.

За да предизвикаме интереса и любопитството на потенциалните клиенти, разработихме две специални приложения: за ценово сортиране на изпълнените проекти и за тематичното им подреждане с лесна навигация..

Чрез двете приложения успяхме успешно да обогатим уеб дизайна на сайта и да подобрим връзката на посетителите с фирмата.

Източник на клиенти

Резултатът от цялостната ни работа по поддържането и популяризиране на Facebook страницата на Ачерно беше набирането на повече от 90 00 потенциални клиента, които доброволно са харесали дейността на студиото за интериорен дизайн.

Маркетинг стратегия Project post

Извърви пътя

Цялостната концепция за дигитален маркетинг на Ачерно беше изградена върху идеята за нейната дългосрочност. Тя трябваше да е гъвкава и ефективна както за стартиращото работа студио за интериорен дизайн, така и за сериозна фирма, лидер в сегмента на интериорните услуги.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Да станеш първи

В концепцията на уеб дизайна на интернет сайта беше заложено той да еволюира заедно с фирмата.. Предвидихме възможността често и лесно да променяме неговата структура, съдържание и подредба. Избрахме при правенето на промени да се водим от потребителското поведение и реакции към представянето на сравнително непознатата услуга интериорен дизайн.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

По-близо до реалността

3D-визуализациите в студиото за интериорен дизайн Ачерно представляват максимално реалистични изображения на крайния резултат от трансформацията на дадено жилище. Стремежът ни беше да скъсим разстоянието между потребителите на блога и всеки конкретен интериор - да ги пренесем на мястото, където се случва преобразяването, да ги накараме да се чувстват така, сякаш се разхождат вътре, да виждат всяка точка, да усещат, че обектите са близо – толкова близо, че могат да ги докоснат.

Go to link
Информационни технологии Project post

Технология и ефективност

Всички работни програми и приложения са интегрирани, така че да се постигне пълна оптимизация на работния процес, файловия обмен и обслужването на клиентите. Разработката и внедряването на система за Digital Asset Management, периодичната синхронизация и back up на информацията гарантира надеждност и елиминира вероятността от грешки.

Go to link
Интернет реклама

Максимумът от всичко

Заложихме на стратегия за сериозно рекламно присъствие, което да привлича нови клиенти. Сравнително високата цена за привличането на един клиент и специфичния характер на потребяване на услугата – еднократно, определяше нуждата от съсредоточаване върху високоефективните рекламни канали и добре таргетирана онлайн реклама.

Go to link
Онлайн анализи

Всичко в едно

Един от принципите на нашата работа е, че само прецизното измерване може да е основа за правилни решения.

Go to link
Видео маркетинг и фотография Project post

Видео маркетинг

Видео, което заснехме, предизвика много голям интерес и след подходящото промотиране достигна до изключително голям брой хора и беше гледано от над 40 000 души. Другият видеоматериал, който направихме за „Ачерно” е видян от над 15 000 души.

Go to link
SEO оптимизация

Остани най-отпред

SEO Оптимизацията по широк диапазон от думи в случая ни осигури достигане до голяма аудитория, при това с по-нисък бюджет, отколкото ако бяхме заложили на интернет реклама.

Go to link