Хубавите неща отнемат време

Дейностите по осигуряване на мултимедийни материали се развиваха в две основни направления – обработка на снимки за публикуване на интернет сайта, Facebook страницата и блога, и организиране, заснемане, монтаж и популяризиране на тематични видеоматериали.

Заложихме на видео маркетинга като най-доброто средство за представяне на предимствата и ползите от прецизно изпълнения интериорен дизайн по интересен и впечатляващ начин. Чрез тях успешно онагледихме професионализма на работа на Ачерно. Създадохме видео, което проследява целия процес от първия контакт с клиента, през създаването на интериорния проект и неговото изпълнение, до крайния резултат, изпипан до най-малкия детайл. Заснемането отне 9 месеца – толкова продължи изпълнението на самия проект, който представяхме. Снимахме различните етапи на реалния терен и развихме маркетингова концепция, чрез която успяхме да представим по атрактивен начин скучния и прашен процес на шпакловане или лепене на плочки.

Достигнахме до над 60 000 човека

Изборът ни на маркетинговата стратегия се овенча с много добър резултат. Видеото успешно показва комплексната работа по един интериорен проект и това, че зад услугата не стои само 3D визуализация на една идея. В същото време то гарантира, че проектът за интериорен дизайн ще се случи по одобрения начин и крайният резултат няма да се различава от 3D визуализацията.

Видеоматериалът предизвика много голям интерес и след подходящата популяризация достигна до изключително голям брой хора и беше гледан от над 40 000 души. Другият видеоматериал, който заснехме за Ачерно, с кратки срокове също беше видян от над 15 000 души.

Регулярните онлайн анализи на всяка наша стъпка, които правим, еднозначно ни показаха, че видеоматериалите, включени в цялостния дигитален маркетинг, са най-доброто средство за превръщане на потенциалните в реални клиенти.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Go to link
Маркетинг стратегия Project post

Извърви пътя

Цялостната концепция за дигитален маркетинг на Ачерно беше изградена върху идеята за нейната дългосрочност. Тя трябваше да е гъвкава и ефективна както за стартиращото работа студио за интериорен дизайн, така и за сериозна фирма, лидер в сегмента на интериорните услуги.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

Да станеш първи

В концепцията на уеб дизайна на интернет сайта беше заложено той да еволюира заедно с фирмата.. Предвидихме възможността често и лесно да променяме неговата структура, съдържание и подредба. Избрахме при правенето на промени да се водим от потребителското поведение и реакции към представянето на сравнително непознатата услуга интериорен дизайн.

Go to link
Уеб дизайн и разработка Project post

По-близо до реалността

3D-визуализациите в студиото за интериорен дизайн Ачерно представляват максимално реалистични изображения на крайния резултат от трансформацията на дадено жилище. Стремежът ни беше да скъсим разстоянието между потребителите на блога и всеки конкретен интериор - да ги пренесем на мястото, където се случва преобразяването, да ги накараме да се чувстват така, сякаш се разхождат вътре, да виждат всяка точка, да усещат, че обектите са близо – толкова близо, че могат да ги докоснат.

Go to link
Информационни технологии Project post

Технология и ефективност

Всички работни програми и приложения са интегрирани, така че да се постигне пълна оптимизация на работния процес, файловия обмен и обслужването на клиентите. Разработката и внедряването на система за Digital Asset Management, периодичната синхронизация и back up на информацията гарантира надеждност и елиминира вероятността от грешки.

Go to link
Интернет реклама

Максимумът от всичко

Заложихме на стратегия за сериозно рекламно присъствие, което да привлича нови клиенти. Сравнително високата цена за привличането на един клиент и специфичния характер на потребяване на услугата – еднократно, определяше нуждата от съсредоточаване върху високоефективните рекламни канали и добре таргетирана онлайн реклама.

Go to link
Онлайн анализи

Всичко в едно

Един от принципите на нашата работа е, че само прецизното измерване може да е основа за правилни решения.

Go to link
SEO оптимизация

Остани най-отпред

SEO Оптимизацията по широк диапазон от думи в случая ни осигури достигане до голяма аудитория, при това с по-нисък бюджет, отколкото ако бяхме заложили на интернет реклама.

Go to link