Започнахме от белия лист

Работата по този проект започна със създаването на бизнес план и определяне на целите и целевите групи, позициониране и планиране на тактиките и дейностите за привличане на клиенти на поръчково ушити дрехи. Създадохме цялостна концепция за това как да бъде дефинирана услугата, за да стане привлекателна и популярна.

Визуалните ефекти и акценти в синхрон с уеб дизайна

Водещият подход в работата ни беше продуктите и услугите да бъдат представени креативно. Успяхме да провокираме интерес и да създадем желание за потребяване на услугата с правилно подбрани визуалните акценти и текстово съдържание. Атрактивните снимки допълваха ефекта от текстовете, разясняващи същността на услугата и нейната добавена стойност – професионална изработка, високо качество на материалите, уникалност, оптимално съотношение цена/качество.

Да създадеш имидж

Наблегнахме на присъствие в социалните мрежи, което гради имидж на качествени, уникални дрехи. Работихме с неголеми рекламни бюджети и комбинирахме различни канали, докато намерим правилната комбинация, която да даде максимален резултат с минимален бюджет.

Професионализъм на показ

Показахме професионализма при изработването на дрехите чрез двете поредици от видео материали – едната с гледни точки на клиенти и друга, разкриваща технологията на ушиването. С привличането на нарастващ брой клиенти се откри възможност за разширяване на услугите в нова пазарна ниша и към досегашните бутикови услуги Black Market добави онлайн магазин с готова колекция от модни дрехи.

Black Market

Да предложиш нещо ново

В резултат от работата ни по проекта услугите на Black Market привлякоха вниманието дори на популярни светски личности, които вече са техни клиенти. Успяхме да наложим нова услуга, за която не съществуваше търсене. Създадохме разпознаваема марка с устойчив пазар и сигурен поток от клиенти.

За да постигнем успех, изпълнихме дейности от почти цялото ни портфолио на предоставяни услуги – създадохме и оптимизирахме интерент сайт с удобен за посетителите уеб дизайн, осигурихме неговата адекватна онлайн реклама и оптимизация, направихме поредица от видео материали, които съчетахме в уеб дизайна на сайта.

http://blackmarket.bg
Уеб дизайн и разработка

От нула до безкрайност

Избрахме семпла и изчистена структура за интернет сайта на Black Market, така че акцентът да пада върху дрехите, които се представят. Уеб дизайнът трябваше да се съчетава еднакво добре с различните цветовови гами и стилове на снимките без да се натрапва.

Видео маркетинг и фотография

Промо видео

Създаването на поредица от видео материали беше един от най-съществените моменти от видео маркетинга на проекта. Именно те бяха основния инструмент за привличане на клиенти. Защото атрактивното представяне на един стайлинг изисква не толкова текст, колкото добра визия и качествен уеб дизайн.

Интернет Реклама

Намери канал

При старта на работата с Black Market беше ясно, че ще разполагаме с доста ограничен бюджет за онлайн реклама. В същото време не съществуваше почти никакво търсене поради непознаването на спецификата на услугата. Затова наблегнахме на реклама през социалните мрежи, чрез публикуването на снимки и видео материали.

Видео маркетинг и фотография

Мейкинг и вдъхновение

За да популяризираме и наложим новата колекция на DJ Мартен, създадохме отделна поредица от видео материали, при които наблегнахме на характерен стил. Те бяха изцяло имиджови и с малка продължителност. За разлика от видео материалите, промотиращи услугите на BlackMaket, целта на тези беше да създават емоции и настроение.

SEO Оптимизация

Лесно и бързо

SEO оптимизацията на стайта на Black Market имаше допълващата роля в цялостния дигитален маркетинг на BlackMarket.

Уеб дизайн и разработка

Marten X Black Market

Заложихме на имиджов и семпъл сайт с малко текст, който много добре съчетава мултимедийно и продуктово представяне с търговска част. Акцентът изцяло падаше върху дрехите ушити от Black Market и усещането, което създават. Сайтът продължава да обогатява своя уеб дизайна и да се развива, чрез добавяне на атрактивни видео и снимкови материали.

Онлайн Анализи

Труден избор

Тествахме различни рекламни канали, които ни дадоха информация за това, кой е най-подходящият начин за развитието на дигиталния маркетинг на Black Market.