Цялостна маркетинг стратегия за бизнес развитие

За нас беше голямо предизвикателство да направим така, че да разграничим д-р Лилия Гюдюлева от предлаганите подобни услуги в козметичните салони. Услугата не беше много популярна, но все пак имаше търсене. Акцентирахме върху медицинското образование на д-р Лилия Гюдюлева и успяхме да вдъхнем доверие в бъдещите ѝ клиенти.

Изграждане на онлайн репутация

Трябваше да направим така, че да утвърдим името на д-р Лилия Гюдюлева в онлайн пространството като високо квалифициран специалист. Затова направихме цялостна кампания, която да обхване всички сектори на онлайн маркетинга и рекламата.

Грация и стил

Изработихме много стилен и грациозен сайт, показващ в най-пълна форма услугите, които предлага д-р Лилия Гюдюлева. Използвахме достатъчно количество информация, което нагледно да обясни какво представлява естетичната медицина. Добавихме и много снимки и видеа, които придадоха още тежест върху внушението за професионализъм на д-р Лилия Гюдюлева. Уеб дизайнът е направен по начин, който да се вижда еднакво добре на всички видове устройства- таблети, мобилни телефони, лаптопи и персонални компютри.

SEO оптимизация и Интернет реклама

Имахме достатъчно голям рекламен бюджет, за да успеем да разгърнем изцяло рекламната стратегия, която бяхме замислили. Комбинирахме реклама в социалните мрежи, SEO и мултимедия и успяхме да създадем образ, който продава.

д-р Лилия Гюдюлева

Услуга за повече красота и самочувствие.

С внимание изцяло към нуждите на клиента. Въпреки че в началото към услугата нямаше много интерес, благодарение на възможностите на дигиталния маркетинг успяхме да направим така, че да популяризираме услугата и да я предоставим на широката публика.

http://fillers.bg
Маркетинг стратегия

Комплексна дигитална стратегия

Наложихме не просто услугата, а д-р Гюдюлева като професионалист и изградихме доверие към нея и нейната работа.

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация за търсачките

Подходихме деликатно към SEO оптимизация, спазвайки всички правила за работата на Google, за да създадем разпознаваем и позитивен образ в интернет.

Видео маркетинг и фотография

Видео маркетинг в синхрон с уеб дизайна на сайта

Разработихме концепция за видео маркетинг и фотосесия заснета в унисон с уеб дизайна на сайта.

Уеб дизайн и разработка

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визулано издържан и същото време да е на много високо техническо ниво. Съчетахме изключително успешно голямото количество информация с изисканията за изчистен дизайн.

Интернет Реклама

Таргетирана онлайн реклама

Създадох медиа план, проведохме онлайн реклама през няколко различни канала и успяхме да достигнем до максимален брой потенциална клиенти.