Уеб дизайн и видео маркетинг

Създадохме интересен, наситен с информация уеб сайт, чрез който заинтересуваните да получат отговори на въпросите, които биха задали за него като композитор, диригент и човек. Основната задача на интернет сайта беше да отговори на очакванията им.

Вичко необходимо за едно представяне

Създадохме поредица от видео материали, които изискваха сложна организация, логистика и професионален монтаж. Благодарение на тях личният интернет сайт на Виктор Илиев далеч надхвърля представата за персонална интернет страница и е основен инструмент за промотирането му. Това е единственият ни проект, част от който не е била SEO оптимизацията и интернет рекламата. С оглед на спецификата на целевата група тези дейности не биха били ефективни.

Виктор Илиев

До най-малкия детайл

Правилното позициониране, атрактивното мултимедийно представяне и качествения уеб дизайн са в основата на доброто възприемане на всеки артист. Заложихме на този подход, за да проправим път към големите световни сцени за младия диригент Виктор Илиев.

Строго определената и специфична целева група от професионалисти изискваше и специален подход при представянето му. Използвахме модерна професионална техника и похвати от дигиталния маркетинг, за да покажем комплексните му умения – неговите опит, талант, познания и професионални познанства.

http://viktorilieff.com
Маркетинг стратегия

Цялостната концепция

Цялостната концепция за дигитален маркетинг на диригента и композитора Виктор Илиев беше съобразена с целевата група и нейните очаквания. Особеното в случая беше спецификата на таргет групата – малък брой професионалисти в сферата на класическата музика в Европа и света. От нас се искаше да планираме и изпълним кампания, която да впечатлява и да се различава от масовите презентации на диригенти и композитори.

Уеб дизайн и разработка

Извън клишетата

Създадохме интернет сайт, който да впечатлява със своя стил и да се различава от клишетата в сферата. Избрахме сайтa да е модерен, изчистен и прост, но не елементарен. В центъра на вниманието бяха Виктор Илиев и неговата работа.

Видео маркетинг и фотография

Гледна точка

Основната част от презентацията на Виктор Илиев беше чрез аудио и видео материали. Най-доброто представяне на един артист е искреното споделяне от първо лице. Затова съществена част от видео материалите заемаше личният разказ на диригента за неговите персонални успехи и за това как той гледа на своето изкуство.