Внимателно и детайлно планиране

За постигане на високи резултати чрез възможностите на дигиталния маркетинг вие разчитате на компетентно познаване на целия процес по разработването на един Интернет сайт. За тази цел трябва да се доверите на богатия опит и специализираните познанания както за предпочитанията и навиците на Интернет активните потребители, така и за работата на търсещите машини. Специалистите, които планират уеб дизайн на сайта ви, следва да вземат предвид всичко, което би повлияло на класирането в Google или на ползваемостта му за работа на различни устройства - десктоп, таблети, телефони.

Внимателно обмислен уеб дизайн

Добрата концепция е резултат от отлично познаване на спецификата на представената дейност и на възможностите на дигиталния маркетинг. Вашите идеи и цели се нуждаят от екип с професионален опит в планирането, структурирането на сайта и онлайн рекламата на различни по сложност и обем сайтове. Добре е да разчитате на специалисти не само за уеб дизайна, но също така за подготовката на текстовете, снимковия или видео материал и тяхното качване на вашия сайт.

Отговаряща на всички стандарти разработка

Уеб сайтът е средство за привличане на клиенти и продажби, което има предварително определена цел и живот. Заместителите на добре направения уеб дизайн като готовите решения и шаблони не са модел, който можете да следвате в дългосрочен план. Съществуват други разработки, които не налагат ограничения във функционалността на сайта ви. Атрактивното и запомнящо се Интернет присъствие, както и максималната му ефективност могат да ви бъдат гарантирани единствено чрез индивидуален подход към вашия бизнес, цялостен поглед над дигиталния маркетинг и задълбочени разисквания, свързани с неговите особености.

Уеб дизайн и разработка

Извън клишетата

Създадохме интернет сайт, който да впечатлява със своя стил и да се различава от клишетата в сферата. Избрахме сайтa да е модерен, изчистен и прост, но не елементарен. В центъра на вниманието бяха Виктор Илиев и неговата работа.

Уеб дизайн и разработка

Да станеш първи

В концепцията на уеб дизайна на интернет сайта беше заложено той да еволюира заедно с фирмата.. Предвидихме възможността често и лесно да променяме неговата структура, съдържание и подредба. Избрахме при правенето на промени да се водим от потребителското поведение и реакции към представянето на сравнително непознатата услуга интериорен дизайн.

Уеб дизайн и разработка

От нула до безкрайност

Избрахме семпла и изчистена структура за интернет сайта на Black Market, така че акцентът да пада върху дрехите, които се представят. Уеб дизайнът трябваше да се съчетава еднакво добре с различните цветовови гами и стилове на снимките без да се натрапва.

Уеб дизайн и разработка

Уеб дизайн, който печели доверие

Сайтът беше замислена така, че да позволява лесни промени и актуализации. В рамките на работата ни по проекта правихме съществени изменения в структурата и визията на сайта 3 пъти, докато достигнем до най-подходящия формат, който да предоставя максимално голямо количество информация по най-атрактивния начин.

Уеб дизайн и разработка

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визулано издържан и същото време да е на много високо техническо ниво. Съчетахме изключително успешно голямото количество информация с изисканията за изчистен дизайн.

Уеб дизайн и разработка

Цялостен редизайн

Резултатът след пускането на обновения интернет сайт надмина очакванията ни – продължителността на престоя на посетителите се повиши значително, силно намаля процентът на отпадналите, а от клиентите в шоурума получавахме обратна връзка, че са предприели посещение, след като са разгледали фирмения сайт.

Уеб дизайн и разработка

Уеб дизайн на световно ниво

При вземането на решенията за уеб дизайна на интернет сайта взехме предвид няколко основни изисквания – да е модерен, да е подчинен на идеята за провокативно представяне и да е подходящ за разглеждане през мобилни устройства. Предвидихме отделните части на сайта да се разместват, снимките да се преоразмеряват според екрана и в същото време да се зарежда бързо и да работи на всички операционни системи.

Уеб дизайн и разработка

Презентиране на услугата

Създадохме семпъл сайт с изчистен уеб дизайн, който да популяризира същността и приложението на нововъведението. Той има информативна роля и е отправна точка за презентиране на услугата и набиране на инвестиции. Ето защо, той съдържа добре структурирана и конкретна информация.

Уеб дизайн и разработка

Уеб дизайн показващ най-доброто

Искахме да покажем конкурентните предимства на „Ментормейт” и отношението и ангажираността на компанията към служителите. Презентирахме екипите и възможностите, които дава работата – получаване на нови знания, реална възможност за израстване и не на последно място – свобода на взимането на решения за работа по проектите.

Уеб дизайн и разработка

Marten X Black Market

Заложихме на имиджов и семпъл сайт с малко текст, който много добре съчетава мултимедийно и продуктово представяне с търговска част. Акцентът изцяло падаше върху дрехите ушити от Black Market и усещането, което създават. Сайтът продължава да обогатява своя уеб дизайна и да се развива, чрез добавяне на атрактивни видео и снимкови материали.