-

Да еволюира заедно с фирмата

Избрахме семпъл и изчистен уеб дизайн за сайта на Black Market, така че акцентът да пада върху дрехите, които се представят. Уеб дизайнът трябваше да се съчетава еднакво добре с различните цветови гами и стилове на снимките без да се натрапва.

Друга особеност, която взехме предвид, беше възможността за поместване на голямо количество информацията, защото сайтът на Black Market представяше не само слабо популярната услуга, но и портфолиото на фирмата. Наред с това, той трябваше да се променя в унисон с бързо нарастващото портфолио. Предвидихме уеб дизайнът да позволява лесно да бъдат добавяни видео материали, снимки и скици на дрехите. Избрахме resposice (мобилен) уеб дизайн, който направи сайта удобен за работа при отваряне от различни мобилни устройсва-смартфони,таблети и др.

Интересно представяне на услугата

Заложихме на стратегия за дигитален маркетинг, която да привлече потенциалните клиенти с интересно представяне на услугата и да ги провокира да разгледат колкото се може повече страници от сайта. За да не отегчава клиентите, уеб дизайнът на сайта трябваше да позволява бързо зареждане и заедно с това да е удобен за преструктуриране и SEO оптимизация За да сме сигурни, че до тях е достигнала достатъчно информация за същността на услугата, всяка страница от сайта показваше конкретен продукт и заедно с това разясняваше дейността на Black Market.

Периодичното обновяване на сайтовете и подготовката на публикации за отделните стайлинги изискваше стриктен обмен на снимков материал и файлове. Създадохме система за файлов обмен, която улесни работния процес и изключи вероятността от грешки.

Уеб дизайн и разработка

Различен поглед

Нашата цел е бизнесът ви да получи възможно най-доброто онлайн представяне. Готовите решения биха наложили ограничения в уеб дизайна или функционалността на сайта ви. От друга страна, благодарение на индивидуален подход към нуждите ви и задълбочени разисквания с вас се гарантира не само красота и атрактивност,но и максимална ефективност и висока добавена стойност.

Интернет сайтът е средство за привличане на клиенти, което има предварително определена цел и живот. Известно е, че ефективността или животът на един уеб сайт в повечето случаи е между 2 години и 5 години. След този период е необходимо той да бъде преправен, да се направи редизайн във връзка с навлезли нови технологии в дигиталния маркетинг или с активност от страна на конкуренцията ви.

Видео маркетинг и фотография

Промо видео

Създаването на поредица от видео материали беше един от най-съществените моменти от видео маркетинга на проекта. Именно те бяха основния инструмент за привличане на клиенти. Защото атрактивното представяне на един стайлинг изисква не толкова текст, колкото добра визия и качествен уеб дизайн.

Интернет Реклама

Намери канал

При старта на работата с Black Market беше ясно, че ще разполагаме с доста ограничен бюджет за онлайн реклама. В същото време не съществуваше почти никакво търсене поради непознаването на спецификата на услугата. Затова наблегнахме на реклама през социалните мрежи, чрез публикуването на снимки и видео материали.

Видео маркетинг и фотография

Мейкинг и вдъхновение

За да популяризираме и наложим новата колекция на DJ Мартен, създадохме отделна поредица от видео материали, при които наблегнахме на характерен стил. Те бяха изцяло имиджови и с малка продължителност. За разлика от видео материалите, промотиращи услугите на BlackMaket, целта на тези беше да създават емоции и настроение.

SEO Оптимизация

Лесно и бързо

SEO оптимизацията на стайта на Black Market имаше допълващата роля в цялостния дигитален маркетинг на BlackMarket.

Уеб дизайн и разработка

Marten X Black Market

Заложихме на имиджов и семпъл сайт с малко текст, който много добре съчетава мултимедийно и продуктово представяне с търговска част. Акцентът изцяло падаше върху дрехите ушити от Black Market и усещането, което създават. Сайтът продължава да обогатява своя уеб дизайна и да се развива, чрез добавяне на атрактивни видео и снимкови материали.

Онлайн Анализи

Труден избор

Тествахме различни рекламни канали, които ни дадоха информация за това, кой е най-подходящият начин за развитието на дигиталния маркетинг на Black Market.