-

Запознай хората с това, което предлагаш

Създаването на поредица от видео материали за Black Market беше един от най-съществените моменти от промотирането на услугата. Именно те бяха основният инструмент за привличане на клиенти. Защото атрактивното представяне на един стайлинг изисква не толкова текст, колкото добра визия и качествен уеб дизайн.

Съдържанието се променяше във времето

За да осигурим регулярно публикуване на видео материали с нужната честота, планирахме и заснехме голям брой видео клипове. Тяхната тематика и съдържание се променяше във времето в унисон с развитието на дейността на Black Market. В началото видео материалите разказваха истории от първо лице – клиенти на ателието ни помогнаха да представим тяхната гледна точка за услугата, показвайки новия им стайлинг. Публикувахме ги във Facebook и тяхното споделяне в приятелските кръгове осигури първоначалната клиентска маса.

Професионализъм и внимание

Втората поредица от видео материали промотираше самата услуга, като представяше целия работен процес, акцентирайки на професионализма и вниманието, с което се подхожда към всеки проект. Основното предизвикателство при тези видео клипове беше да покажем един сравнително скучен процес, какъвто е шиенето, по атрактивен и завладяващ начин и съчетаем видеата в концепцията на уеб дизайна на сайта .

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за Интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Уеб дизайн и разработка

От нула до безкрайност

Избрахме семпла и изчистена структура за интернет сайта на Black Market, така че акцентът да пада върху дрехите, които се представят. Уеб дизайнът трябваше да се съчетава еднакво добре с различните цветовови гами и стилове на снимките без да се натрапва.

Интернет Реклама

Намери канал

При старта на работата с Black Market беше ясно, че ще разполагаме с доста ограничен бюджет за онлайн реклама. В същото време не съществуваше почти никакво търсене поради непознаването на спецификата на услугата. Затова наблегнахме на реклама през социалните мрежи, чрез публикуването на снимки и видео материали.

SEO Оптимизация

Лесно и бързо

SEO оптимизацията на стайта на Black Market имаше допълващата роля в цялостния дигитален маркетинг на BlackMarket.

Уеб дизайн и разработка

Marten X Black Market

Заложихме на имиджов и семпъл сайт с малко текст, който много добре съчетава мултимедийно и продуктово представяне с търговска част. Акцентът изцяло падаше върху дрехите ушити от Black Market и усещането, което създават. Сайтът продължава да обогатява своя уеб дизайна и да се развива, чрез добавяне на атрактивни видео и снимкови материали.

Онлайн Анализи

Труден избор

Тествахме различни рекламни канали, които ни дадоха информация за това, кой е най-подходящият начин за развитието на дигиталния маркетинг на Black Market.