-

Бързa и сигурнa Интернет реклама

Опитът ни в планирането и изпълнението на различни по мащаб онлайн реклами кампании ни позволи да разработим печеливша стратегия, която даде очаквания резултат веднага. Бюджетът даваше възможност да осигурим парманентно рекламно присъствие на Кухни „Диалог”, което беше допълвано от кампанийно, свързано с конкретни промоции.

Планиране на рекламната кампания

Започнахме планирането на рекламната кампания още в периода на редизайн на сайта. Това ни позволи да стартираме ефективна интернет реклама още с пускането на новия уеб сайт. Заложихме на усилена онлайн реклама, защото съществуваше органично търсене към услугата, а фирмата беше позната в Пловдив, но не и в София. Подходът беше изключително успешен и за кратко време мащабната реклама онлайн привлече голям брой клиенти в София.

Интернет Реклама

Създадена, за да продава

Сериозната работа по вашата онлайн реклама предполага провеждане на консултации относно нейния вид, а така също и развиване на индивидуална рекламна концепция за вашето запомнящо се представяне. Целта е не само да бъде привлечено вниманието на потенциалните ви клиенти, но и те да бъдат провокирани да научат повече за вашия продукт или услуга и от потенциални да се превърнат в реални клиенти.

Реализацията на различни по вид и мащабност рекламни кампании дава богат професионален опит. Създават се наблюдения, кои канали и какъв вид онлайн реклама би била най-ефективна за вашия бизнес, както и какъв е минималният бюджет за постигане на първоначално рекламно насищане.

Маркетинг стратегия

Изпитани и доказани решения

Краткият срок, с който разполагахме, определи основния подход на работа по уеб дизайна и дигиталния маркетинг на Кухни „Диалог”. Заложихме на изпитани и доказали своята ефективност рекламни техники и канали. Опитът, с който разполагахме, ни позволи да направим прецизно маркетинг планиране на разходите за онлайн реклама и да няма изненади в постигнатите резултати.

SEO Оптимизация

Вътрешна SEO оптимизация

Направихме така, че уеб дизайна и структурата на сайта да отговарят на всички изисквания за по-добре индексиране то търсачките

Онлайн Анализи

Систематизирана информация

Събирането на систематизирана информация от запитванията през интернет и в офиса ни насочи към корекции в сайта, с които увеличихме броя на посетители на уеб сайта и клиентите на фирмата.

Уеб дизайн и разработка

Цялостен редизайн

Резултатът след пускането на обновения интернет сайт надмина очакванията ни – продължителността на престоя на посетителите се повиши значително, силно намаля процентът на отпадналите, а от клиентите в шоурума получавахме обратна връзка, че са предприели посещение, след като са разгледали фирмения сайт.

Видео маркетинг и фотография

Стратегия за видео маркетинг

Видеото, публикувано на интернет сайта на фирмата, предизвика силен интерес сред посетителите. А анализът на тяхното поведение показа, че хората, които са гледали видео материала, прекарват повече време на сайта или посещават шоурума и правят поръчка.

Информационни технологии

Скорост и надежност

Хостването в нашия собствен дейта център, където имахме пълен контрол над сървърите, позволи безпроблемно преминаване от старата към новата инфраструктура, без прекъсване на услугата. Много важна част за усшната работа по проекта беше скоростта на зареждане на уеб сайтът.