-

Без компромис със скоростта

Хостването в нашия собствен дейта център, където имаме пълен контрол над сървърите, позволи преминаване от старата към новата инфраструктура без проблеми или прекъсване на услугата. Много важна част за успешната работа по проекта беше скоростта на зареждане на уеб сайта. За да я осигурим, от една страна, олекотихме максимално съдържанието и подобрихме уеб дизайна на сайта, а от друга – предоставихме за ползване витруален сървър, който гарантира значително по-висока скорост на достъп до сайта в сравнение със споделения хостинг, използван преди това.

Новост беше и системата, която създадохме, за да получаваме достоверна и систематизирана информация за запитванията и интересите на клиенти и в последствие да я анализираме за нуждите на маркетинговата стратегия.

Информационни технологии

Собствен дейта център

Дейта центърът със собствени сървъри ви предлага сигурност, бърз и безпроблемен достъп на вашите клиенти до сайта ви. Наред с това ви се предоставя неограничено пространство за хостване на сайта ви.

Възможно е да се работи и в добро сътрудничество с големите хостинг компании, което ви гарантира сигурност и спокойствие относно вашето Интернет присъствие.

Маркетинг стратегия

Изпитани и доказани решения

Краткият срок, с който разполагахме, определи основния подход на работа по уеб дизайна и дигиталния маркетинг на Кухни „Диалог”. Заложихме на изпитани и доказали своята ефективност рекламни техники и канали. Опитът, с който разполагахме, ни позволи да направим прецизно маркетинг планиране на разходите за онлайн реклама и да няма изненади в постигнатите резултати.

SEO Оптимизация

Вътрешна SEO оптимизация

Направихме така, че уеб дизайна и структурата на сайта да отговарят на всички изисквания за по-добре индексиране то търсачките

Онлайн Анализи

Систематизирана информация

Събирането на систематизирана информация от запитванията през интернет и в офиса ни насочи към корекции в сайта, с които увеличихме броя на посетители на уеб сайта и клиентите на фирмата.

Уеб дизайн и разработка

Цялостен редизайн

Резултатът след пускането на обновения интернет сайт надмина очакванията ни – продължителността на престоя на посетителите се повиши значително, силно намаля процентът на отпадналите, а от клиентите в шоурума получавахме обратна връзка, че са предприели посещение, след като са разгледали фирмения сайт.

Видео маркетинг и фотография

Стратегия за видео маркетинг

Видеото, публикувано на интернет сайта на фирмата, предизвика силен интерес сред посетителите. А анализът на тяхното поведение показа, че хората, които са гледали видео материала, прекарват повече време на сайта или посещават шоурума и правят поръчка.

Интернет Реклама

Планиране и изпълнение на онлайн рекламата

Опитът ни в планирането и изпълнението на различни по мащаб Интернет рекламни кампании ни позволи да изработим печеливша стратегия, която даде очаквания резултат веднага. Бюджетът ни позволи да осигурим парманентно рекламно присъствие на Кухни „Диалог”.