-

SEO оптимизацията като част от стратегията за дигитален маркетинг

След мащабната рекламна кампания имахме достатъчно данни, с които да анализираме поведението на клиентите. След като знаехме какво искат да видят посетителите на сайта решихме да преминем към оптимизация на уеб сайта за търсенето в Google.

Поставихме акцента върху две основни части от SEO оптимизацията - работа върху уеб сайта и изграждането на мрежа от линкове - линкбилнга. В създаването на текста спазихме всички изисквания за качествено съдържание, което да е полезно за посетителите на уеб сайта. Заложихме и на SEO техники, които при търсене да акцентират върху най - важните ключови думи от текста. Изградихме голяма мрежа от тематични линкове, които да подобрят класирането в Google. Свързахме линковете към ключовите думи описващи най - добре бизнеса на д-р Лилия Гюдюлева, не пренебрегвайки и факта какво търсят хората в Интернет.

Успяхме да направим SEO оптимизацията по начин, който да е в пълен синхрон с алгоритъма на търсещите машини и резултатие не закъсняха. Усилията ни се увенчаха с успех и уеб сайът на д-р Лилия Гюдюлева се позиционира на челни позиции по всички предварително заложени ключови думи. Уеб сайтът излиза на първа страница не само по всички видове процедури, който се предлагат от д-р Лилия Гюдюлева.

SEO Оптимизация

Дългосрочно добри резултати при търсене

SEO oптимизацията на един уеб сайт е в основата на неговото добро позициониране от търсещите машини. От първостепенно значение е да бъде осигурено устойчиво присъствие на вашия сайт на челни места в индекса с резултати. Съдържанието на сайта ви може да бъде подготвено така, че да се подпомогне видимостта на първа страница на Google. Най-доброто решение за вас винаги идва в следствие от оценка за оптималната цена – присъствие чрез методите на вътрешното оптимизиране на съдържание, SEO оптимизация с цел изграждане на мрежа от линкове или комбинация от двете.

Маркетинг стратегия

Комплексна дигитална стратегия

Наложихме не просто услугата, а д-р Гюдюлева като професионалист и изградихме доверие към нея и нейната работа.

Видео маркетинг и фотография

Видео маркетинг в синхрон с уеб дизайна на сайта

Разработихме концепция за видео маркетинг и фотосесия заснета в унисон с уеб дизайна на сайта.

Уеб дизайн и разработка

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визулано издържан и същото време да е на много високо техническо ниво. Съчетахме изключително успешно голямото количество информация с изисканията за изчистен дизайн.

Интернет Реклама

Таргетирана онлайн реклама

Създадох медиа план, проведохме онлайн реклама през няколко различни канала и успяхме да достигнем до максимален брой потенциална клиенти.