-

Едни гърди пред конкуренцията

Презентирахме д-р Гюдюлева по безупречен начин и на коренно различно ниво от посредствените сайтове, представящи такъв вид услуги. Успяхме да разграничим практиката на д-р Лилия Гюдюлева от тази на останалите козметични салони и това ни донесе много позитиви. Въпреки все още слабото търсене на подобен вид услуга това ни даде сериозна преднина пред конкуренцията.

Спечелване на доверието на бъдещите клиенти

Първоначалното проучване ни показа, че услугата не е масова, но в същото време има търсене към нея. Това, което отличаваше потенциалните клиентите, беше тяхната взискателност и недоверие. Най-голямото ни предимство в това отношение беше медицинското образование на д-р Гюдюлева. Цялостният дигитален маркетинг стъпи на позиционирането ѝ като високо квалифициран специалист, а услугите – като процедури на естетичната медицина.

Следване на маркетинговата стратегия

Разполагахме с достатъчно време и бюджет, за да разгърнем широка маркетингова кампания. Масираната онлайн реклама, която предвидихме, изискваше всичко по представянето да е изпипано до последния детайл. Всички визуални материали бяха издържани в един стил и подчинени на обща концепция. Уеб дизайнът и структурата на сайта трябваше да впечатляват и да задържат вниманието. Всяка снимка, използвана в уеб дизайна, беше предварително режисирана и заснета професионално, за да допълни представата за красота и изящество.

Маркетинг стратегия

Нещата, които работят

Работата върху онлайн маркетингови кампании дава богат опит в оценяването на ефективността на различни дейности и канали в зависимост от поставените цели и конкретните ситуации. Натрупаното know-how от работата по дигиталния маркетинг на продуктите на нашите клиенти се изразява в способност за взимане на конкретни решения за това, какво би било ефективно и какво не в зависимост от вида бизнес, конкурентната среда и заложените цели. Спестявате ненужни разходи и оптимизирате бюджета за реклама, същевременно извличайки максимума от възможностите на дигиталния маркетинг.

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация за търсачките

Подходихме деликатно към SEO оптимизация, спазвайки всички правила за работата на Google, за да създадем разпознаваем и позитивен образ в интернет.

Видео маркетинг и фотография

Видео маркетинг в синхрон с уеб дизайна на сайта

Разработихме концепция за видео маркетинг и фотосесия заснета в унисон с уеб дизайна на сайта.

Уеб дизайн и разработка

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визулано издържан и същото време да е на много високо техническо ниво. Съчетахме изключително успешно голямото количество информация с изисканията за изчистен дизайн.

Интернет Реклама

Таргетирана онлайн реклама

Създадох медиа план, проведохме онлайн реклама през няколко различни канала и успяхме да достигнем до максимален брой потенциална клиенти.