-

Видео кампания утвърждаваща д-р Лилия Гюдюлева като специалист

Централна част от представянето на услугите заемаше д-р Гюдюлева. Затова тя беше и основния персонаж във фотосесията. Всеки един от кадрите трябваше да я представи по начин, който внушава доверие. Подобна тенденция се търсеше и в уеб дизайна на сайта, който вдъхвa професионализъм и увереност в качествата на д-р Гюдюлева.

Същият подход използвахме и при заснемането на серия от кратки видео материали, в които д-р Гюдюлева обяснява на достъпен език възможностите на естетичната медицина за всяка една от зоните на лицето. Предишният ни опит показа, че видео материалите са изключително ефективни при изграждането на доверие в потенциалните клиенти. Отделянето на сериозно внимание при монтажа и постпродукцията бяха от съществено значение за успеха на видео маркетинга на проекта.

Всичко това обогати многократно дигиталния маркетинг и цялостната концепция на проекта.

Видео маркетинг и фотография

Това, което не може да бъде казано с думи

Една снимка казва повече от 1000 думи, а доброто видео казва колкото 1000 снимки. Именно тук се крие силата на дигиталния маркетинг. Водещи за Интернет присъствието ви вече не са само уеб дизайнът и съдържанието на сайта ви. Въздействието на видеоклиповете и кратките филми върху възприятията на хората е огромно и когато тези материали са съобразени с цялостния дигитален маркетинг и реклама и са промотирани по правилния начин, неминуемо водят до привличане на нови клиенти.

Майсторството в заснемането и промотирането на видеоклипове се изразява в това, че те не просто представят вашия бизнес по най-добрия възможен начин, но и създават силни емоции и превръщат клиентите ви в истински почитатели на вашия продукт или услуга.

Маркетинг стратегия

Комплексна дигитална стратегия

Наложихме не просто услугата, а д-р Гюдюлева като професионалист и изградихме доверие към нея и нейната работа.

SEO Оптимизация

SEO Оптимизация за търсачките

Подходихме деликатно към SEO оптимизация, спазвайки всички правила за работата на Google, за да създадем разпознаваем и позитивен образ в интернет.

Уеб дизайн и разработка

Стилно присъствие

Направихме много стилен сайт, който трябваше да е визулано издържан и същото време да е на много високо техническо ниво. Съчетахме изключително успешно голямото количество информация с изисканията за изчистен дизайн.

Интернет Реклама

Таргетирана онлайн реклама

Създадох медиа план, проведохме онлайн реклама през няколко различни канала и успяхме да достигнем до максимален брой потенциална клиенти.